Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló

Üdvözöljük webáruházunkban!

Teraszfűtők széles választéka!

Cégünk széles választékban forgalmaz kiváló minőségű, német gyártmányú ENDERS teraszfűtőket. Ezek az esztétikus és biztonságos, a TÜV szabvány szigorú előírásait is kielégítő, EU tanúsítvánnyal rendelkező készülékek, hatékonyak és megbízhatóak.

Ezek a kültéri hőgombák jellemzően rozsdamentes acélból készülnek, így az időjárás viszontagságainak jól ellenállnak. A készülékekhez minden esetben magyar szabványú, a magyarországon használt gázpalackokhoz csatlakoztatható nyomásszabályozót mellékelünk.

Szintén széles választékban talál nálunk minőségű elektromos teraszfűtőket, hőkandellábereket. Ezek az EU tanúsítvánnyal rendelkező készülékek, hatékonyak és megbízhatóak. Ezek a kültéri hőgombák is jól ellenállnakaz időjárás viszontagságainak . 

Amennyiben szakmai segítségre lenne szüksége a megfelelő készülék kiválasztásához, keressen bennünket elérhetőségeinken vagy olvassa el a Teraszfűtő kiválasztása menüpontunkat.

Válogasson kedvére a termékeink között!

Készülékeink magánhasználatra és professzionális felhasználásra egyaránt javasoltak. A hőgombák kellemes meleget adnak és baráti hangulatot kölcsönöznek. Ezek elhelyezhetőek kültéri teraszokon és az elektromos kivitelű teraszmelegítők beltéren is.  

 

 

Webáruház készítés