KÜLTÉRI GÁZOS ÉS ELEKTROMOS TERASZFŰTŐK WEBÁRÚHÁZA

Hogyan válasszunk teraszfűtőt

Hogyan válasszunk teraszfűtőt?

 

A kültéri teraszfűtő kiválasztási szempontok

Gázos vagy elektromos teraszfűtő választásakor számos tényezőt érdemes figyelembe venni. Az alábbiakban összeszedtük a legfontosabb szempontokat, amelyek segíthetnek a döntésben.

Fűtés típusa: Vannak különböző típusú teraszfűtők, például infravörös sugárzók vagy gázüzemű fűtők. Az infravörös sugárzók célzott hőt sugároznak, míg a gázüzemű fűtők általában nagyobb területeket fűtenek fel. Válaszd azt, amelyik leginkább megfelel az igényeidnek és a terasz méretének.

Zárt vagy nyitott teraszod van: zárt térben nem lehet gázos teraszfűtőt használni            

Elhelyezés:Mobil vagy fix telepítésű készüléket szeretnél.Ezt hova helyeznéd. Elektromos készülékek esetében szóba jöhet az álló, a függesztett és a falra szerelt kivitel is. 

Teljesítmény: Fontos figyelembe venni a terasz méretét és az ott tartózkodó emberek számát. Minél nagyobb a terasz, annál több teljesítményre lesz szükség a hatékony fűtéshez.

Biztonság: Olyan modelleket válassz, amelyek biztonságosak kültéren is. Ellenőrizd, hogy az eszközök ellenállnak-e az időjárási viszonyoknak és hogy rendelkeznek-e biztonsági funkciókkal, például túlmelegedés elleni védelemmel vagy automatikus kikapcsolással. Vedd figyelembe az esetlegesen jelen lévő gyúlékony anyagok közelségét. ( "Gomba" formájú teraszfűtők esetében min. 1 m-t kell még biztosítani a teraszfűtő teteje felett)

Energiatakarékosság: Olyan modelleket érdemes választani, amelyek hatékonyan használják az energiát. Néhány modern fűtőrendszer időzítővel vagy különböző teljesítményfokozatokkal rendelkezik, hogy igazíthasd az energiafelhasználást az aktuális igényekhez.

Telepítés és kezelés: Fontos, hogy könnyen telepíthető és kezelhető legyen az általad választott fűtőrendszer. Ha összetett telepítést igényel, érdemes szakember segítségét kérni.

Ár és garancia: Az ár-érték arány fontos szempont lehet. Nézd meg, hogy az ár milyen garanciát és szolgáltatásokat foglal magában, és milyen mértékben felel meg az igényeidnek.

Design és megjelenés: A kültéri teraszfűtők különböző stílusokban és kialakításokban elérhetőek. Válassz olyat, amely illik a teraszod stílusához, a már meglévő környezethez, bútorokhozé és esztétikai igényeidhez.

Az ideális fűtőrendszer kiválasztásakor érdemes ezeket a szempontokat figyelembe venni, hogy megfeleljen az igényeidnek és maximálisan ki tudja elégíteni a teraszfűtés céljait.

 

NEM TUDSZ DÖNTENI ?

HÍVJ BENNÜNKET ÉS SEGÍTÜNK!

TEL:+36703789072