KÜLTÉRI GÁZOS ÉS ELEKTROMOS TERASZFŰTŐK WEBÁRÚHÁZA

Kültéri hőgombák bemutatása

Polo 2.0 gáz hősugárzó - ENDERS

Teraszfűtők
Polo 2.0 gáz hősugárzó - ENDERS

Új generációs különösen kompakt és nagy teljesítményű teraszfűtő készülék. A vékony és erős Enders Polo 2.0 ezüstszínű gáz hősugárzó az Enderstől.

Bemutatkozik a Polo 2.0 ezüstszínű gáz hősugárzó az Enderstől. A Polo2.0 ezüstszínű készülék, egy új generációs különösen kompakt és nagy teljesítményű teraszfűtő hőgomba. A karcsú és stabil Polo 2,0 teraszfűtő átmérője mindössze 38,5 cm, magassága pedig 115 cm, kellemes, finom sugárzó hőt biztosít 5 méter átmérőjű körben.

Ellentétben a hagyományos gomba alakú melegítőkkel, ez a kompakt teraszfűtő pontosan ülésmagasságban bocsátja ki a hőt, így kevés a veszteség. Kimagasló teljesítményét az intelligens ENDUR reflektor rendszernek köszönhető , amely széles körben, rendkívül hatékony módon sugározza ki az infravörös hőt . Ez egy bejegyzett innovációs szabadalom.

A készülék egy másik előnye fűtés során, hogy a készülékbe integrált szélvédő magassága állítható, ezáltal erős szélben megvédi a kisugárzott hőt . Egyúttal ez a szélfogó kifele szigetelő reflektorként szolgál és a hőt befelé sugározza. Akár a teljes sugárzási hő 30%-a fedezhető ezzel az alumínium reflektorral. Ez az egyedülálló rendszer is használati szabadalomként le lett védve.

A kezelőszervek a palacktároló térben lettek kialakítva, ezáltal jól védettek, kevésbé sérülékenyek a készülék szállítása, mozgatása során.

Rozsdamentes test és rozsdamentes acél égőfej, beépített biztonsági lángőr és piezzo gyújtás.

Kerekekkel, gáztömlővel és nyomásszabályozóval szállítval. Teljesítménye 3 - 6 kW között fokozatmentesen állítható. Rendkívül hosszú üzemidő: 25 órától akár 50 óráig is képes üzemelni egy 11 kg-os gázpalackkal. Csak szabadban és jól szellőző helyiségben használható!

Enders Polo 2.0 ezüstszínű gáz hősugárzó megvásárlása