Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Kültéri hőgombák bemutatása
2023.10.04 11:24

Polo 2.0 ezüstszínű gáz hősugárzó - ENDERS

Új generációs különösen kompakt és nagy teljesítményű teraszfűtő készülék. A vékony és erős Enders Polo 2.0 ezüstszínű gáz hősugárzó az Enderstől.

Fűtőégőjének átmérője mindössze 38,5 cm, magassága pedig 115 cm

Csak szabadban és jól szellőző helyiségben használható!

Enders Polo 2.0 ezüstszínű gáz hősugárzó megvásárlása

 Bemutatkozik a Polo 2.0 ezüstszínű gáz hősugárzó az Enderstől. A Polo2.0 ezüstszínű készülék, egy új generációs különösen kompakt és nagy teljesítményű teraszfűtő hőgomba. A karcsú és stabil Polo 2,0 teraszfűtő átmérője mindössze 38,5 cm, magassága pedig 115 cm, kellemes, finom sugárzó hőt biztosít 5 méter átmérőjű körben.

Ellentétben a hagyományos gomba alakú melegítőkkel, ez a kompakt teraszfűtő pontosan ülésmagasságban bocsátja ki a hőt, így kevés a veszteség. Kimagasló teljesítményét az intelligens ENDUR reflektor rendszernek köszönhető , amely széles körben, rendkívül hatékony módon sugározza ki az infravörös hőt . Ez egy bejegyzett innovációs szabadalom.

A készülék egy másik előnye fűtés során, hogy a készülékbe integrált szélvédő magassága állítható, ezáltal erős szélben megvédi a kisugárzott hőt . Egyúttal ez a szélfogó kifele szigetelő reflektorként szolgál és a hőt befelé sugározza. Akár a teljes sugárzási hő 30%-a fedezhető ezzel az alumínium reflektorral. Ez az egyedülálló rendszer is használati szabadalomként le lett védve.

A kezelőszervek a palacktároló térben lettek kialakítva, ezáltal jól védettek, kevésbé sérülékenyek a készülék szállítása, mozgatása során.

Rozsdamentes test és rozsdamentes acél égőfej, beépített biztonsági lángőr és piezzo gyújtás.

Kerekekkel, gáztömlővel és nyomásszabályozóval szállítval. Teljesítménye 3 - 6 kW között fokozatmentesen állítható. Rendkívül hosszú üzemidő: 25 órától akár 50 óráig is képes üzemelni egy 11 kg-os gázpalackkal. Csak szabadban és jól szellőző helyiségben használható!

Enders Polo 2.0 ezüstszínű gáz hősugárzó megvásárlása

Webáruház készítés