KÜLTÉRI GÁZOS ÉS ELEKTROMOS TERASZFŰTŐK WEBÁRÚHÁZA

Összeszerelés/Kicsomagolás

Barcelona összeszerelés

Teraszfűtők
Barcelona összeszerelés

Tekintse át néhány lépésben és képeken keresztül a népszerű Barcelona álló elektromos teraszfűtő kicsomagolását, összeszerelését.

Barcelona álló teraszfűtő készülékünk, az egyik legnépszerűbb elektromos hőgombánk.

Klasszikus megjelenése, 3 fokozatban állítható teljesítménye, strapabíró rozsdamentes acélból készült váza, együttes mind az, amit a fogyasztók keresni szoktak egy termékben.

 

Barcelona teraszfűtő egy  dobozba van csomagolva, így könnyedén befér a legtöbb személyautó csomagterébe is.

A csomagolást felbontva, egyből látható, a német precizitással becsomagolt alkatrészek, így biztosan nem fog sérülni szállítás közben egyik összetevő sem. Minden egyes elem, egyesévelvan csomagolva, bélélve, kis apró hungarocellel körbe kerítve, ott ahol az szükséges.

 

 

 

A doboz tartalmazza az összeszerelési útmutatót, valamint a használati utasításokat is. Nem kell megijedni, könnyen érthető, és nagyon egyszerűen összerakható darabról van szó.

Az egyes alkatrészek, részletek, szépen kidogozottak, eldolgozottak a vágások, nem sorjás, nem éles a széle az egyes elemeknek sem.

 

Barcelona teraszfűtőnk tartó pálcája, három darabból áll. Itt érdemes figyelni, az egyik rúdból, a fekete szorító kioldása után, lehet kicsúsztatni a másik rudat.

 

Ennek, a rúdon található fekete műanyag szórítónak a segítségével tudjuk majd szabályozni a készülék magasságát, 164-210cm között.

Egy külön kis csomagban, gondosan összeválogatott eszközöket, csavarokat találunk az összeszereléshez.

És akkor kezdjük! Első lépésként 3 db csavar segítségével a talphoz kell rögzíteni az alsó csövet, utána pedig rátenni a takaró díszítő elemet. A talpon átvezetve húzni kell az elektromos kábelt, majd a középső és felső csövet összecsavarni és szintén a kábelt elvezetni benne. Végül csatlakoztatni kell a fűtőfejen lévő villamos csatlakozót az aljzathoz.  A fejet 2 db csavarral könnyedén rögzíthetjük.

 

Ezek után már csak be kell dugni egy konnektorba, bekapcsolni a billenő kapcsolóval, és máris élvezhetjük hősugárzónk melegét!